Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5134
Title: Ефективність використання штучних кормів у годівлі риб
Other Titles: The effectiveness of the use of artificial feed in fish feeding
Authors: Сломчинський, Михайло Миколайович
Slomchynskyi, Mykhailo
Чернявський, Олександр Олександрович
Cherniavskyi, Oleksandr
Keywords: риби;fish;штучні корми;artificial feed;годівля;feeding
Issue Date: 24-Oct-2017
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Сломчинський М.М. Ефективність використання штучних кормів у годівлі риб / М.М. Сломчинський, О.О. Чернявський // Іхтіологія та морфологія – наукова та практична основа рибництва: збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 85-річчю заснування кафедри іхтіології та зоології і 60-річчю від дня народження доктора біологічних наук, професора Клименка Олега Миколайовича .- Біла Церква: БНАУ, 2017 .- С. 30-31.
Abstract: Серед штучних кормів рослинного походження найбільшого поширення у годівлі риб досягли злакові та бобові зернові, макухи, шроти, відходи борошномельного виробництва та зелена маса кормових культур. З кормів тваринного походження для годівлі риб використовують відходи від переробки риби, тварин, птахів і молочні відходи. Дослідження показують, що використання штучних кормів дає змогу збільшити продуктивність прісноводних риб на 50–90%.
Description: Among artificial fodder of plant origin, cereals and legumes, cakes, meal, flour-milling waste and green mass of fodder crops were the most widespread in fish feeding. From animal feed for fish feeding use waste from the processing of fish, animals, birds and dairy waste. Studies show that the use of artificial feed can increase the productivity of freshwater fish by 50-90%.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5134
metadata.dc.identifier.udc: 639.3.085.57
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Efektyvnist_vykorystannia.pdf282,86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.