Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5132
Назва: Information and analytical ensuring of dairy farming sustainable development in agricultural enterprises
Інші назви: Інформаційно-аналітичне забезпечення стійкого розвитку молочного скотарства у сільськогосподарських підприємствах
Автори: Radko, Vitalii
Радько, Віталій Іванович
Svynous, Ivan
Свиноус, Іван Вікторович
Ключові слова: information system;інформаційна система;dairy cattle;молочне скотарство;dairy cattle;поголів’я;productivity;продуктивність;herd management systems;системи управління стадом;product evaluation;оцінка продукції;cost;собівартість
Дата публікації: 2020
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Radko V. Information and analytical ensuring of dairy farming sustainable development in agricultural enterprises / V. Radko, I. Svynous // Економіка та управління АПК. - 2020. - № 1. - С. 120–128.
Короткий огляд (реферат): The current state of information-analytical support of dairy cattle breeding in agricultural enterprises of Ukraine is considered in the article. It is proved that introduction of an information system for business process management in dairy farming and improvement approach to calculating the cost of production will contribute improving the quality and safety of products, will create the conditions for sustainable development of business structures in the industry.
Опис: У статті розглянуто сучасний стан інформаційно-аналітичного забезпечення молочного скотарства у сільськогосподарських підприємствах України. Доведено, що запровадження інформаційної системи управління бізнес-процесами у молочному скотарстві й удосконалення підходу до розрахунку собівартості продукції сприятимуть підвищенню якості та безпечності продукції, створить передумови до стійкого розвитку бізнесових структур галузі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5132
УДК: 338.432:636.2
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
information_and.pdf2,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.