Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5067
Назва: Кормова поведінка високопродуктивних корів голштинської породи за умов інтенсивних технологій
Інші назви: Fodder behavior of high-yielding Holstein cows under intensive technology conditions
Автори: Косіор, Леся Тарасівна
Kosior, Lesia
Ластовська, Ірина Олександрівна
Lastovska, Iryna
Пірова, Людмила Вікторівна
Pirova, Liudmyla
Ключові слова: кормова поведінка;корови голштинської породи;добовий удій;безприв'язне боксове утримання;fodder behavior;Holstein cows;daily milk yield;loose housing of cows
Дата публікації: 2018
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Косіор Л. Т. Кормова поведінка високопродуктивних корів голштинської породи за умов інтенсивних технологій / Л. Т.Косіор , І. О.Ластовська, Л. В. Пірова // Актуальні аспекти біології тварин, ветеринарної медицини та ветеринарно-санітарної експертизи: зб. тез доповідей міжнародної науково-практичної конференції викладачів і студентів, м. Дніпро, 16-18 травня 2018 р. - Дніпро, 2018. - С. 170-171
Короткий огляд (реферат): Вивчено кормову поведінку високопродуктивних корів голштинської породи за умов інтенсивних технологій. Встановлено, що за умов цілорічної однотипної годівлі і безприв’язного боксового утримання існують певні відмінності у показниках тривалості споживання кормів, що можна пояснити різницею в надоях.
Опис: The forage behavior of high-yielding Holstein cows under intensive technology conditions has been studied. It was found that under the conditions of year-round uniform feeding and loose boxing, there are some differences in the duration of feed consumption, which can be explained by the difference in milk yield.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5067
УДК: УДК 636.2.034
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kormova_povedinka.pdf274,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.