Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5034
Назва: Quality of product of workers of book-keeping at the agricultural enterprises
Інші назви: Якість продукту працівників бухгалтерії на сільськогосподарських підприємствах
Автори: Khomoviy, Serhii
Khomoviy, Mykhailo
Хомовий, Сергій Михайлович
Хомовий, Михайло Миколайович
Ключові слова: Organization of accounting, quality of accountant services, agriculture;Організація обліку, якість послуги бухгалтера, сільське господарство
Дата публікації: жов-2016
Видавництво: Leipzig, Germany: Baltija Publishing
Бібліографічний опис: Khomovyi, S.M., Khomovyi, M.M. Quality of product of workers of book-keeping at the agricultural enterprises : International Scientific Conference Economy and Society: modern foundation for human development: Conference Proceedings, Part II, October 31, 2016. Leipzig, Germany: Baltija Publishing. pp. 189-191.
Короткий огляд (реферат): The basic directions for improvement of qualitative characteristics of the accounting information as a concrete product which is used by heads of the enterprises in daily work are offered: 1) increase of personal professional qualities of employees of accounting; 2) improving the internal communication of accounting staff with other departments of the organization; 3) periodic inspection of persons who have access to the use of accounting databases; 4) constant audit of the flow of information of the organization.
Опис: Запропоновано основні напрямки для поліпшення якісних характеристик бухгалтерської інформації як конкретного продукту, який використовується керівниками підприємств у повсякденній роботі: 1) підвищення особистих професійних якостей працівників бухгалтерії; 2) вдосконалення внутрішнього зв'язку працівників бухгалтерії з іншими структурними підрозділами організації; 3) періодична перевірка осіб, які мають доступ до використання баз даних бухгалтерії; 4) постійний аудит потоку інформації організації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5034
ISBN: 978-9934-8585-8-1
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Jakist produktu.pdf999,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.