Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4884
Назва: Продуктивні якості курчат-бройлерів при використанні у комбікормах добавок селену
Інші назви: The productive qualities of chicken-broilers when using in all-mash selenium compounds additions
Автори: Соболєв, Олександр Іванович
Sobolev, Alexander
Ключові слова: курчата-бройлери;селен;норма;комбікорм;добавка;приріст;збереженість;витрати корму;broiler chickens;selenium;norm;all-mash;supplement;growth;safety;feed costs
Дата публікації: 2003
Видавництво: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького
Бібліографічний опис: Соболєв О.І. Продуктивні якості курчат-бройлерів при використанні у комбікормах добавок селену / О.І. Соболєв // Науковий вісник Львівської державної академії ветеринарної медицини ім. С. З. Гжицького .– Львів, 2003 .- Т. 5, № 2, Ч. 4 .– С. 110–114.
Короткий огляд (реферат): У досліді на курчатах-бройлерах кросу “СОВВ" вивчена ефективність добавок у комбікорми різних доз селену. Встановлено, що всі дози введення селену, які вивчаються (0,2; 0,3 та 0,4 мг/кг), справили стимулюючу дію на організм курчат відносно росту і позитивно вплинули на ефективність використання ними корму. Найкращі показники продуктивності мала птиця, якій згодовували комбікорми, збагачені селеном із розрахунку 0,3 мг на 1 кг корму.
Опис: In the experiment on broiler-type chickens of COBB cross the efficiency of different selenium dozes additions into all-mash is studied. It is established that all dozes of selenium introduction (0,2; 0,3; 04 mg/kg) that are being studying, had a growth stimulating influence on broiler-type chickens and positively influenced the efficiency of feeding usage by them. The best productivity indexes had poultry that were fed with all-mash containing 0,3 mg of selenium pen 1 kg of feeding.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4884
УДК: 636.5.03/.056/.085.55:553.662
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Produktyvni_yakosti.pdf193,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.