Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4858
Назва: Баланс азоту та селену в організмі м’ясних каченят при використанні у складі комбікормів добавок селену
Інші назви: The balance of nitrogen and selenium in organism meat ducklings bodies under selenium additives usage in all-mash
Автори: Соболєв, Олександр Іванович
Sobolev, Alexander
Ключові слова: комбікорм;селен;доза;каченята;засвоєння азоту та селену;all-mash;selenium;dose;goslings;ducklings, assimilation of nitrogen and selenium
Дата публікації: 2007
Видавництво: Білоцерківський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Соболєв О.І. Баланс азоту та селену в організмі м’ясних каченят при використанні у складі комбікормів добавок селену / О.І. Соболєв // Аграрні вісті .– 2007 .– № 1 .– С. 20-22.
Короткий огляд (реферат): У фізіологічному досвіді на 30-денних м'ясних каченятах української білої породи вивчено вплив добавок до комбікормів селену на обмін деяких речовин в організмі. Встановлено, що згодовування каченятам комбікормів, збагачених селеном у дозах 0,2; 0,4 та 0,6 мг/кг, сприяло кращому використанню органічних і мінеральних речовин корму, зокрема підвищенню відкладення і засвоєння азоту і селену в їх організмі, порівняно з птицею контрольної групи.
Опис: In the physiological experiment on 30-days meat ducklings of Ukrainian white breeding the influence of selenium additives into all-mash on change of some staff in body is studied. It is established, that feeding of all-mash enriched with 0,2$ 0,4 and 0,6 mg/kg of selenium to ducklings helped better usage of organic and mineral feeding staff, especially increasing of nitrogen and selenium in their bodies in comparison with the experimental group ducklings.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4858
УДК: 636.597.085.55:549.23:612.015.3
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Balans_azotu.pdf3,09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.