Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4848
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСоболєв, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorSobolev, Alexander-
dc.date.accessioned2020-06-27T06:51:00Z-
dc.date.available2020-06-27T06:51:00Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationСоболєв О.І. Вплив добавок селену в комбікорми на якість м’яса каченят / О.І. Соболєв // Аграрні вісті .– 2004 .– № 1 .– С. 20–22.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4848-
dc.descriptionThe influence of all-mash enriched with selenium on the analysis energetic and biological value of the ducklings' chest and foot muscles of Ukrainian breed is studied. It is established that better meat qualities indexes had poultry that had 0,4–0,6 mg/kg of selenium in their rations.uk_UA
dc.description.abstractВивчено вплив згодовування комбікормів, збагачених селеном, на хімічний склад, енергетичну та біологічну цінність грудних і ножних м'язів каченят української породи. Встановлено, що кращі показники якості м'яса мала птиця, в раціони якої вводили селен в дозах 0,4 та 0,6 мг/кг.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectкомбікормuk_UA
dc.subjectселенuk_UA
dc.subjectдозаuk_UA
dc.subjectкаченятаuk_UA
dc.subjectякість м’ясаuk_UA
dc.subjectmixed foddersuk_UA
dc.subjectseleniumuk_UA
dc.subjectdoseuk_UA
dc.subjectducklingsuk_UA
dc.subjectmeat qualityuk_UA
dc.titleВплив добавок селену в комбікорми на якість м’яса каченятuk_UA
dc.title.alternativeThe influence of selenium additions into all-mash on ducklings' meat qualityuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc636.597.033/.087.72:549.23uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_dob_selenu.pdf2,72 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.