Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4836
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСоболєв, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorSobolev, Alexander-
dc.date.accessioned2020-06-25T07:51:34Z-
dc.date.available2020-06-25T07:51:34Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationСоболєв О.І. Якість м’яса каченят при використанні добавок селену у складі комбікормів / О.І. Соболєв // Аграрні вісті .– 2008 .– № 1 .- С. 14–16.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4836-
dc.descriptionThe influence of all-mash enriched with selenium on the analysis energetic and biological value of the ducklings' chest and foot muscles of Ukrainian breed is studied. The biological value of meat was determined by micromethod with the use of test -organism of infusorian of Terakhimeny piriformis. The research results confirmed that bilogical value of meat of experimental bird were higher, than control one. It is established that better meat qualities indexes had poultry that had 0,4 and 0,6 mg/kg of selenium in their rations.uk_UA
dc.description.abstractВивчено вплив згодовування комбікормів, збагачених селеном, на хімічний склад, енергетичну та біологічну цінність грудних і ножних м'язів каченят української білої породи. Біологічну цінність м'яса визначали мікрометодом з використанням тест-організму інфузорії Тетрахімени піріформіс. Результати досліджень підтвердили, що біологічна цінність м'яса птиці дослідних груп виявилася вищою, ніж контрольної. Встановлено, що кращі показники якості м'яса мала птиця, в раціони якої вводили селен в дозах 0,4 і 0,6 мг/кг.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectрівеньuk_UA
dc.subjectселенuk_UA
dc.subjectкомбікормuk_UA
dc.subjectкаченятаuk_UA
dc.subjectм’ясоuk_UA
dc.subjectхарчова та біологічна цінністьuk_UA
dc.subjectleveluk_UA
dc.subjectseleniumuk_UA
dc.subjectall-mashuk_UA
dc.subjectducklingsuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectnutritional and biological valueuk_UA
dc.titleЯкість м’яса каченят при використанні добавок селену у складі комбікормівuk_UA
dc.title.alternativeMeat quality of ducklings' during the usage of selenium additions into all-mashuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc636.597.033/.087.72:549.23uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
yakist_miasa.pdf2,74 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.