Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4675
Назва: Вікові особливості ліпідного обміну в організмі страусів
Інші назви: Age-specific features of lipid metabolism in the body of ostriches
Автори: Поліщук, Віталій Миколайович
Polishchuk, Vitaliy
Ключові слова: сироватка крові;serum;страуси;ostriches;фосфоліпіди;phospholipids;фосфатидилхолін;phosphatidylcholine;сфінгомієлін;sphingomyelin
Дата публікації: 2013
Видавництво: Мелітопольський державний педагогічний університет ім.. Б. Хмельницького
Бібліографічний опис: Поліщук В.М. Вікові особливості ліпідного обміну в організмі страусів / В.М. Поліщук // Фізіолого-біохімічні і технологічні аспекти охорони навколишнього середовища: збірник матеріалів всеукраїнської науково-практичної конференції присвяченої 90-річчю Мелітопольського державного педагогічного університету ім. Б. Хмельницького, 13-14 листопада 2013 року .– Мелітополь, 2013 .- С. 29-30.
Короткий огляд (реферат): В результаті проведених досліджень встановлено значні відмінності у фосфоліпідному складі сироватки крові страусів різного віку. Деякі особливості вмісту загальних фосфоліпіді та їх окремих класів Ймовірно, є характерними для цього періоду розвитку і можуть відображати специфіку віку, особливості метаболічних процесів у цей період.
Опис: As a result of the studies, significant differences in the phospholipid composition of serum of ostriches of different ages were found. Some features of the content of common phospholipids and their individual classes are likely to be characteristic of this period of development and may reflect the specificity of age, and particularities of metabolic processes during this period.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4675
УДК: 636.6:577.17:612.6
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vikov_osobl_lipidn.pdf594,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.