Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4606
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКалініна, Галина Петрівна-
dc.contributor.authorKalinina, Galina-
dc.date.accessioned2020-04-13T14:35:26Z-
dc.date.available2020-04-13T14:35:26Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationКалініна Г.П. Застосування натуральних фарбників у технології м’ясних продуктів / Г.П.Калініна // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва: міжнародна науково-практична конференція 31 жовтня 2019 року .- Біла Церква: БНАУ, 2019 .- С. 16-17.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4606-
dc.descriptionThe use of natural dyes in the meat processing industry is a scientifically valid necessity. Rapid harmonization of Ukrainian legislation should aim to legalize the use of natural food colors in the meat industryuk_UA
dc.description.abstractЗастосування натуральних барвників в м'ясопереробній галузі є науково обґрунтованою необхідністю. Швидка гармонізація українського законодавства має бути спрямована на легалізацію використання натуральних харчових барвників в м'ясній галузі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectм’ясні продуктиuk_UA
dc.subjectпігментиuk_UA
dc.subjectміоглобінuk_UA
dc.subjectкольороутворенняuk_UA
dc.subjectнітритuk_UA
dc.subjectнатуральний барвникuk_UA
dc.subjectкріопорошокuk_UA
dc.subjectmeat productsuk_UA
dc.subjectpigmentsuk_UA
dc.subjectmyoglobinuk_UA
dc.subjectcolor formationuk_UA
dc.subjectnitriteuk_UA
dc.subjectnatural dyeuk_UA
dc.subjectcryopowderuk_UA
dc.titleЗастосування натуральних фарбників у технології м’ясних продуктівuk_UA
dc.title.alternativeThe use of natural dyes in the technology of meat productsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637. 52uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zastosuvannia_naturalnykh.pdf950,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.