Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4606
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Калініна, Галина Петрівна | - |
dc.contributor.author | Kalinina, Galina | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-13T14:35:26Z | - |
dc.date.available | 2020-04-13T14:35:26Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Калініна Г.П. Застосування натуральних фарбників у технології м’ясних продуктів / Г.П.Калініна // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва: міжнародна науково-практична конференція 31 жовтня 2019 року .- Біла Церква: БНАУ, 2019 .- С. 16-17. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4606 | - |
dc.description | The use of natural dyes in the meat processing industry is a scientifically valid necessity. Rapid harmonization of Ukrainian legislation should aim to legalize the use of natural food colors in the meat industry | uk_UA |
dc.description.abstract | Застосування натуральних барвників в м'ясопереробній галузі є науково обґрунтованою необхідністю. Швидка гармонізація українського законодавства має бути спрямована на легалізацію використання натуральних харчових барвників в м'ясній галузі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | м’ясні продукти | uk_UA |
dc.subject | пігменти | uk_UA |
dc.subject | міоглобін | uk_UA |
dc.subject | кольороутворення | uk_UA |
dc.subject | нітрит | uk_UA |
dc.subject | натуральний барвник | uk_UA |
dc.subject | кріопорошок | uk_UA |
dc.subject | meat products | uk_UA |
dc.subject | pigments | uk_UA |
dc.subject | myoglobin | uk_UA |
dc.subject | color formation | uk_UA |
dc.subject | nitrite | uk_UA |
dc.subject | natural dye | uk_UA |
dc.subject | cryopowder | uk_UA |
dc.title | Застосування натуральних фарбників у технології м’ясних продуктів | uk_UA |
dc.title.alternative | The use of natural dyes in the technology of meat products | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637. 52 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zastosuvannia_naturalnykh.pdf | 950,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.