Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4606
Title: Застосування натуральних фарбників у технології м’ясних продуктів
Other Titles: The use of natural dyes in the technology of meat products
Authors: Калініна, Галина Петрівна
Kalinina, Galina
Keywords: м’ясні продукти;пігменти;міоглобін;кольороутворення;нітрит;натуральний барвник;кріопорошок;meat products;pigments;myoglobin;color formation;nitrite;natural dye;cryopowder
Issue Date: 2019
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Калініна Г.П. Застосування натуральних фарбників у технології м’ясних продуктів / Г.П.Калініна // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва: міжнародна науково-практична конференція 31 жовтня 2019 року .- Біла Церква: БНАУ, 2019 .- С. 16-17.
Abstract: Застосування натуральних барвників в м'ясопереробній галузі є науково обґрунтованою необхідністю. Швидка гармонізація українського законодавства має бути спрямована на легалізацію використання натуральних харчових барвників в м'ясній галузі.
Description: The use of natural dyes in the meat processing industry is a scientifically valid necessity. Rapid harmonization of Ukrainian legislation should aim to legalize the use of natural food colors in the meat industry
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4606
metadata.dc.identifier.udc: 637. 52
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zastosuvannia_naturalnykh.pdf950,35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.