Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4606
Title: | Застосування натуральних фарбників у технології м’ясних продуктів |
Other Titles: | The use of natural dyes in the technology of meat products |
Authors: | Калініна, Галина Петрівна Kalinina, Galina |
Keywords: | м’ясні продукти;пігменти;міоглобін;кольороутворення;нітрит;натуральний барвник;кріопорошок;meat products;pigments;myoglobin;color formation;nitrite;natural dye;cryopowder |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Калініна Г.П. Застосування натуральних фарбників у технології м’ясних продуктів / Г.П.Калініна // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва: міжнародна науково-практична конференція 31 жовтня 2019 року .- Біла Церква: БНАУ, 2019 .- С. 16-17. |
Abstract: | Застосування натуральних барвників в м'ясопереробній галузі є науково обґрунтованою необхідністю. Швидка гармонізація українського законодавства має бути спрямована на легалізацію використання натуральних харчових барвників в м'ясній галузі. |
Description: | The use of natural dyes in the meat processing industry is a scientifically valid necessity. Rapid harmonization of Ukrainian legislation should aim to legalize the use of natural food colors in the meat industry |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4606 |
metadata.dc.identifier.udc: | 637. 52 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zastosuvannia_naturalnykh.pdf | 950,35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.