Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4603
Title: | Добробут та проблеми сучасного бройлерного виробництва |
Other Titles: | Well-being and problems of modern broiler production |
Authors: | Каркач, Петро Михайлович Karkach, Peter |
Keywords: | курчата-бройлери;продуктивність;добробут;проблеми;broiler chickens;productivity;welfare;problems |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Каркач П.М. Добробут та проблеми сучасного бройлерного виробництва / П.М.Каркач // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва: міжнародна науково-практична конференція 31 жовтня 2019 року .- Біла Церква: БНАУ, 2019 .- С. 11-13. |
Abstract: | Розглянуто проблемні питання, що стосуються добробуту та проблем сучасного бройлерного виробництва. Поряд із значним прогресом в приростах живої маси та конверсії корму при вирощуванні курчат-бройлерів потребують уточнення та вдосконалення питання щодо щільності посадки, теплового стресу, систем вентиляції, стану підстилки, джерел та режимів освітлення, проблемами хвороб ніг і стану грудних м’язів, а також вирощування птиці без використання антибіотиків |
Description: | The problems of welfare and the problems of modern broiler production are considered. Along with significant progress in live weight gain and feed conversion in broiler chickens, the issues of planting density, heat stress, ventilation systems, litter status, light sources and modes, foot disease and pectoral muscle problems need to be clarified and improved. also growing poultry without antibiotics. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4603 |
metadata.dc.identifier.udc: | 636.5.033:619:614.9 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dobrobut_ta_problemy.pdf | 956,65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.