Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4564
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пірова, Людмила Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Pirova, Liudmyla | - |
dc.date.accessioned | 2020-03-24T11:01:42Z | - |
dc.date.available | 2020-03-24T11:01:42Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Пірова Л.В. Вміст мінеральних речовин у продуктах забою свиней за різних рівнів та джерел селену у раціоні / Л.В. Пірова // Зб. наук. праць Подільського державного аграрно-технічного університету. - 2013. - Вип. 18. - С. 154-156 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4564 | - |
dc.description | The effect of sodium selenite (0.2 mg/kg of dry matter) and organic selenium compounds (0.2, 0.3, 0.4 mg/kg of dry matter) contents of mineral in products of slaughter pigs. The introduction of organic selenium at 0.3 and 0.4 mg/kg of dry matter intake contributes to the concentration of selenium in meat by 36.8 and 48.0 %, copper – 25.6 and 26.8, zinc – 20.8 and 21.3 % and reduction of cadmium – by 29.7 and 35.1 % of lead – 13.9 and 16.3, mercury – 18.8 and 19.2 %. | uk_UA |
dc.description.abstract | Вивчено вплив натрію селеніту (0,2 мг селену в 1 кг сухої речовини) та органічної сполуки Селену (0,2; 0,3; 0,4 мг селену в 1 кг сухої речовини) на вміст мінеральних речовин у продуктах забою свиней. Встановлено, що введення органічного Селену на рівні 0,3 і 0,4 мг/кг сухої речовини раціону сприяє підвищенню концентрації у м’ясі Селену на 36,8 і 48,0 %, Міді – на 25,6 і 26,8, Цинку – на 20,8 і 21,3 % та зниження вмісту Кадмію – на 29,7 і 35,1 %, Свинцю – на 13,9 і 16,3, Ртуті – на 18,8 і 19,2 %. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Подільський державний аграрно-технічний університет | uk_UA |
dc.subject | селен | uk_UA |
dc.subject | м’язова тканина | uk_UA |
dc.subject | важкі метали | uk_UA |
dc.subject | мідь | uk_UA |
dc.subject | цинк | uk_UA |
dc.subject | свині | uk_UA |
dc.subject | selenium | uk_UA |
dc.subject | muscle | uk_UA |
dc.subject | heavy metals | uk_UA |
dc.subject | copper | uk_UA |
dc.subject | zinc | uk_UA |
dc.subject | pig | uk_UA |
dc.title | Вміст мінеральних речовин у продуктах забою свиней за різних рівнів та джерел селену у раціоні | uk_UA |
dc.title.alternative | Mineral content of pig slaughter products at various levels and sources of selenium in the diet | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.4.087.72: 637.5: 546.3 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vmist_mineralnikh.pdf | 154,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.