Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4563
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПірова, Людмила Вікторовна-
dc.contributor.authorPirova, Liudmyla-
dc.date.accessioned2020-03-24T11:00:56Z-
dc.date.available2020-03-24T11:00:56Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПірова Л.В. Вплив згодовування різних рівнів і джерел селену на хімічний склад м’яса свиней / Л.В. Пірова // Зб. наук. праць Вінницького НАУ. - 2010.- Вип. 4.(44) - С. 155-158uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4563-
dc.descriptionEffects of sodium selenite (0.2 mg / kg dry matter) and Sel-Plex (0.2, 0.3, 0.4 mg / kg dry matter) for meat production in the young pigs for fatteningis studied. It is shown that the introduction of organic selenium as Sel-Plex in the number of 0.3–0.4 mg selenium per 1 kg of dry matter diet promotes their meat content of iron by 23.1–26.9%, copper – at the 25.6–26.8 %, zinc – by 20.8–21.3 % and reducing cadmium by 29.7–35.1 %, lead – to 14.0–16.3% and mercury – to 18.8–19.2 %uk_UA
dc.description.abstractВивчено вплив селеніту натрію (0,2 мг/кг сухої речовини) та сел-плексу (0,2; 0,3; 0,4 мг/кг сухої речовини) на хімічний склад м’яса свиней. Доведено, що введення органічного селену у вигляді сел-плексу у кількості 0,3–0,4 мг селену на 1 кг сухої речовини раціону сприяє підвищенню в їх м’ясі вмісту заліза на 23,1–26,9 %, міді – на 25,6–26,8, цинку – на 20,8–21,3 % та зниженню вмісту кадмію на 29,7–35,1%, свинцю – на 14,0–16,3 % і ртуті – на 18,8–19,2 %.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВінницький НАУuk_UA
dc.subjectселеніт натріюuk_UA
dc.subjectсел-плексuk_UA
dc.subjectхіімічний складuk_UA
dc.subjectм'ясо свинейuk_UA
dc.subjectsodium seleniteuk_UA
dc.subjectSel-Plexuk_UA
dc.subjectchemical compositionuk_UA
dc.subjectpig meatuk_UA
dc.titleВплив згодовування різних рівнів і джерел селену на хімічний склад м’яса свинейuk_UA
dc.title.alternativeInfluence of different feeding levels and sources of selenium on the chemical composition of pig meatuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc636.4.053.087.72:636.4.033uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vpliv_zgodovuvannia.pdf298,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.