Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4544
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПірова, Людмила Вікторівна-
dc.contributor.authorPirova, Liudmyla-
dc.contributor.authorСивик, Тетяна Леонідівна-
dc.contributor.authorSyvyk, Tetyana-
dc.date.accessioned2020-03-22T12:49:44Z-
dc.date.available2020-03-22T12:49:44Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПірова Л.В. Вплив згодовування селену на вміст важких металів у продуктах забою свиней / Л.В.Пірова, Т.Л.Сивик // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- 2010 .- Вип. 2(70) .- С. 36-39.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4544-
dc.descriptionEffects of sodium selenite (0.2 mg/kg dry matter) and Sel-Plex (0.2, 0.3, 0.4 mg/kg dry matter) content of heavy metals in products of slaughter pigs. It has been proved that the introduction of organic selenium as Sel-Plex at 0.3 and 0.4 mg/kg dry matter diet helps reduce the concentration of cadmium in meat at 29.7 and 35.1 %, lead – to 13.9 and 16.3, and mercury – by 18.8 and 19.2 %.uk_UA
dc.description.abstractВивчено вплив селеніту натрію (0,2 мг/кг сухої речовини) та сел-плексу (0,2; 0,3; 0,4 мг/кг сухої речовини) на вміст важких металів у продуктах забою свиней. Встановлено, що введення органічного селену у вигляді сел-плексу на рівні 0,3 і 0,4 мг/кг сухої речовини раціону сприяє зниженню концентрації у м’ясі кадмію на 29,7 і 35,1 %, свинцю – на 13,9 та 16,3 і ртуті – на 18,8 і 19,2 %.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectселенuk_UA
dc.subjectважкі металиuk_UA
dc.subjectсвиніuk_UA
dc.subjectseleniumuk_UA
dc.subjectheavy metalsuk_UA
dc.subjectpiguk_UA
dc.titleВплив згодовування селену на вміст важких металів у продуктах забою свинейuk_UA
dc.title.alternativeEffect of feeding of selenium on concentration of heavy metals in the products of slaughter pigsuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc637.4.087.72: 637.5: 546.3uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_zghodovuvannia.pdf997,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.