Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4419
Назва: Інноваційний потенціал підприємства: сутність, структура, оцінювання
Інші назви: Innovative potential of the enterprise: essence, structure, evaluation
Автори: Коваль, Надія Володимирівна
Koval, Nadiia
Ключові слова: інновації;innovation;підприємство;enterprise
Дата публікації: 2011
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Коваль Н.В. Інноваційний потенціал підприємства: сутність, структура, оцінювання / Н.В. Коваль // Аграрна наука – виробництву: Тези доповідей державної науково-практичної конференції «Проблеми економічного розвитку АПК». – Біла Церква, 2011. – С. 6-7.
Короткий огляд (реферат): На сучасному етапі розвитку світової економіки впровадження інновацій в усі сфери діяльності підприємств є головним чинником їх конкурентоспроможності.
Опис: At the present stage of development of the world economy introduction of innovations in all the areas of activity of enterprises are the main factor of their competitiveness.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4419
УДК: 330.341.1
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
innovacijnyj_materiala.pdf172,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.