Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4328
Назва: Ability to reduce the formula of sterilization
Інші назви: Можливість зменшити формулу стерилізації
Автори: Fedorov, Vladymyr
Кепко, Oleg
Кепко, Valentyna
Федоров, Володимир Гаврилович
Кепко, Олег Ігорович
Кепко, Валентина Миколаївна
Ключові слова: стерилізація;автоклав;формула стерилізації;sterilization;autoclave;sterilization formula
Дата публікації: 27-лис-2019
Видавництво: CPN Publishing Group
Бібліографічний опис: Fedorov V.G., Kepko O.I., Kepko V.M. Ability to reduce the formula of sterilization // Perspectives of world science and education. Abstracts of the 3rd International scientific and practical conference. CPN Publishing Group. Osaka, Japan. 27-29 November, 2019. Pp. 327-329. URL: http://sci-conf.com.ua.
Короткий огляд (реферат): They showed the possibility of reducing the first and third parts of the sterilization formula with a slight increase of the second part of the sterilization formula. For this purpose, the actual heat resistance of the glass cans SKO-83-1 and SKO-83-2 was investigated. To maintain the standard conditions of immersion of the cans (20oC - 5 min .; 100oC - 5 min; 60oC - 2 min.) Thermostats with automatic maintenance of the set temperature were used. Показали можливість зменшення першої та третьої частини формули стерилізації із незначним збільшенням другої частини формули стерилізації. Для цього було досліджено фактичну термостійкість скляних банок СКО-83-1 та СКО-83-2. Для підтримування стандартних умов занурення банок (20оС - 5 хв.; 100оС - 5 хв.; 60оС - 2 хв.) використовували термостати з автоматичною підтримкою заданої температури
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4328
ISBN: 978-4-9783419-8-3
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ability to reduce the formula of sterilization .pdf8,54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.