Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4181
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАртімонова, Ірина Вікторівна-
dc.contributor.authorArtimonova, Iryna-
dc.date.accessioned2020-02-12T10:27:44Z-
dc.date.available2020-02-12T10:27:44Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationАртімонова І. В. Теоретичні аспекти розвитку продовольчого ринку / І.В. Артімонова // Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва. Сер.: Економічні науки. – 2013. – №. 11. – С. 119-125.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4181-
dc.descriptionThe essence of the food market is defined, considered its structure, features, problems of formation and development. The scheme of interaction of the subjects of the food market is proposed.uk_UA
dc.description.abstractВизначено сутність продовольчого ринку, розглянуто його структура, особливості, проблеми формування і розвитку. Запропоновано схему взаємодії суб'єктів продовольчого ринкуuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХарківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєваuk_UA
dc.subjectпродовольчий ринокuk_UA
dc.subjectthe food marketuk_UA
dc.subjectринкова конкуренціяuk_UA
dc.subjectmarket competitionuk_UA
dc.titleТеоретичні аспекти розвитку продовольчого ринкуuk_UA
dc.title.alternativeTheoretical aspects of development of the food marketuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc338.439.01:339.166.82uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
teoretychni_aspekty.pdf159,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.