Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4092
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПірова, Людмила Вікторовна-
dc.contributor.authorPirova, Liudmyla-
dc.date.accessioned2020-02-07T13:59:51Z-
dc.date.available2020-02-07T13:59:51Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПірова Л.В. Біологічна цінність молока кіз / Л.В. Пірова // Екотрофологія. Прогрес, проблеми, перспективи екологічно безпечного виробництва: матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 10-річчю кафедри екотрофології БНАУ. – Біла Церква, 2013 .– С.104-105.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4092-
dc.descriptionOn the basis of modern generalized literature data on chemical and biochemical composition and properties, the qualitative properties, biological and nutritional value of goat's milk compared to cow's and female's milk are determined, since cow's milk is the main raw material for milk production, and female milk contains all the necessary milk. nutrients in the optimum ratio and in the easily digestible form necessary for the body of the child. Goat milk has been found to have a number of advantages over cow's milk. Proper development of the goat industry, which is intensively used not only in developed countries of Europe, but also in many countries of the world, can become one of the reserves of replenishment of our country's food wealth.uk_UA
dc.description.abstractНа основі сучасних узагальнених літературних даних хімічного і біохімічного складу та властивостей визначено якісні властивості, біологічну і харчову цінність козиного молока порівняно з коров’ячим і жіночим молоком, оскільки коров’яче молоко є основною сировиною для виробництва молочних продуктів, а жіноче молоко містить всі необхідні поживні речовини в оптимальному співвідношенні і в легкозасвоюваній формі, необхідні для організму дитини. Встановлено, що козине молоко має низкупереваг порівняно зкоров’ячим молоком. Належний розвиток галузі козівництва, яку інтенсивно використовують не тільки в розвинутих країнах Європи, а й у багатьох країнах світу, може стати одним із резервів поповнення продовольчого достатку нашої країни.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectхімічний і біохімічний складuk_UA
dc.subjectбіологічна і харчова цінністьuk_UA
dc.subjectкозине молокоuk_UA
dc.subjectchemical and biochemical compositionuk_UA
dc.subjectbiological and nutritional valueuk_UA
dc.subjectgoat's milkuk_UA
dc.titleБіологічна цінність молока кізuk_UA
dc.title.alternativeThe biological value of goat milkuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.12’639:637.12.04/07uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
biologichna_tsinnist.pdf228,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.