Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4091
Назва: Вгодованість та продуктивність корів за різних технологій утримання
Інші назви: Feeding and productivity of cows with different keeping technologies
Автори: Борщ, Олександр Олександрович
Borshch, Oleksandr
Ключові слова: вгодованість;українська чорно-ряба молочна порода;фізіологічні періоди;молочна продуктивність;fatness;Ukrainian black-and-white milk breed;physiological periods;dairy productivity
Дата публікації: 2014
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Борщ О.О. Вгодованість та продуктивність корів за різних технологій утримання / О.О. Борщ // Стратегічні напрями розвитку тваринництва в Україні у контексті національної продовольчої безпеки: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 80-річчю заснування кафедри технології виробництва молока та м'яса і 90-річчю від дня народження видатного вченого-технолога, доктора с.-г. наук, професора Є. І.Адміна, 30-31 жовтня 2014 року .- Біла Церква: БНАУ, 2014 .– С. 58-59.
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що за роботизованої системи утримання з вільним доступом до кормосумішей і нормованої годівлі концкормами відмічаються менші коливання рівня вгодованості корів порівняно з звичайною безприв'язно-боксовою системою утримання і годівлею кормосумішами з кормових столів. У корів з високою продуктивністю (3-я лактація) спад вгодованості більш інтенсивний ніж у корів з середньою (2-га лактація) і низькою (1-ша лактація) продуктивністю.
Опис: It is established that under the robotic retention system with free access to feed mixtures and normalized feeding of feedingstuffs, there are smaller fluctuations in the level of fattening of cows in comparison with the usual unrestrained box-keeping system and feeding of feed mixtures from feed tables. In cows with high productivity (3rd lactation), the decline in fattening is more intense than in cows with medium (2nd lactation) and low (1st lactation) productivity.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4091
УДК: 636.2.034.083.084
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vgodovanist_ta.pdf264,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.