Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4057
Назва: Інтенсивність росту телят в молочний період за різних способів утримання
Інші назви: The intensity of growth of calves in the milk period in different ways of keeping
Автори: Ластовська, Ірина Олександрівна
Lastovska, Iryna
Пацеля, Олег Андрійович
Patselia, Oleh
Ключові слова: телята молочного періоду;особливості адаптації;технологія вирощування;індивідуальні будиночки,;реконструйоване приміщення;групові клітки;показники крові;milk calves;adaptation characteristics;growing technology;individual houses;reconstructed premises;group cages;blood indices
Дата публікації: 2018
Видавництво: Житомирський національний агроекологічний університет
Бібліографічний опис: Ластовська І.О. Інтенсивність росту телят в молочний період за різних способів утримання / І.О. Ластовська. О.А. Пацеля // Розведення та селекція тварин: досягнення, проблеми, перспективи: збірник наукових праць міжнар. наук.-практ. конф., 20 квітня 2018 р. Житомир: Полісся. - 2018. - С. 217-222.
Короткий огляд (реферат): В статті наведено результати досліджень вирощування молодняку великої рогатої худоби в молочний період за утримання в реконструйованих приміщеннях та індивідуальних будиночках. Встановлено, перевагу утримання бугайців на свіжому повітрі порівняно з утриманням в приміщенні.
Опис: In the article the issue of growing young cattle in the dairy period for the maintenance in the reconstructed premises and individual houses is considered. The peculiarities of growth of calves, which were kept for the chosen technology, are revealed. It has been established that preference is given to the maintenance of gobies in the open air in comparison with the indoor content.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4057
УДК: 636.2.083.37
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Intensivnist_rostu.pdf334,93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.