Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4017
Назва: Вплив вікових особливостей на біохімічний склад вола курей
Інші назви: Influence of age-related features on the biochemical composition of chick goiter
Автори: Цехмістренко, Світлана Іванівна
Tsekhmistrenko, Svitlana
Ключові слова: білок;нуклеїнові кислоти;сечова кислота;трансамінази;воло;кури;protein;nucleic acids;uric acid;transaminases;goiter;chickens
Дата публікації: 1999
Видавництво: Білоцерківський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Цехмістренко С.І. Вплив вікових особливостей на біохімічний склад вола курей / С.І.Цехмістренко // Вісник Білоцерківського державного аграрного університету. – Біла Церква, 1998. – Вип. 4, Ч. 1. – С. 330–333.
Короткий огляд (реферат): У тканинах вола курей проходять обмінні процеси, направлені на підтримку функціонування організму в цілому, та органу зокрема. При цьому виявлену динаміку по деяким показникам білково-нуклеїнового обміну можна пояснити онтогенетичними змінами в організмі (установка терморегуляції, ріст пера тощо) та в процесах перетравлювання.
Опис: In the tissues of the ox, chickens undergo metabolic processes aimed at maintaining the functioning of the organism as a whole, and of the organ in particular. At the same time, the manifested dynamics in some indicators of protein-nucleic acid metabolism can be explained by ontogenetic changes in the body (thermoregulation setting, feather growth, etc.) and in the processes of digestion.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4017
УДК: 636.52/.58:612.3
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_vikovykh_osoblyv.pdf3,04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.