Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/398
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНадточій, Валентина Миколаївна-
dc.contributor.authorNadtochу, Valentyna-
dc.date.accessioned2018-03-27T09:38:19Z-
dc.date.available2018-03-27T09:38:19Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/398-
dc.descriptionНадточій В.М. Органолептичні та фізико-хімічні показники масла, виробленого у різні періоди року / В.М. Надточій // Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць – Вип. 8 (98). – Біла Церква: БНАУ, 2012. – С. 123–127uk_UA
dc.description.abstractЗа результатами досліджень встановлено вплив пори року на фізико-хімічні показники масла, виробленого методом перетворення високожирних вершків. Масло, вироблене у весняно-літній період, характеризується вищими показниками кислотності та зниженою термостійкістю, ніж в осінньо-зимовий період року. Пероксидне число в маслі знаходилось на рівні 0,093–0,117. According to research the influence of season on physical and chemical properties of oil produced by converting fatty cream. Oil produced in the spring and summer, is characterized by higher rates acidity and low thermal resistance than in autumn and winter. Peroxide number was located at 0,093–0,117. По результатам исследований установлено влияние сезона года на физико-химические показатели масла, произведенного способом преобразования высокожирных сливок. Масло, выработанное в весенне-летний период года, характеризуется высшими показателями кислотности и пониженной термоустойчивостью, нежели в осенне-зимний период года. Перекисное число в масле находилось на уровне 0,093–0,117.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмаслоuk_UA
dc.subjectперетворення високожирних вершківuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectтермостійкістьuk_UA
dc.subjectкислотністьuk_UA
dc.subjectпероксидне числоuk_UA
dc.subjectbutteruk_UA
dc.subjectheavy cream transformationuk_UA
dc.subjectorganolepticuk_UA
dc.subjectphysico-chemical propertiesuk_UA
dc.subjectthermal stabilityuk_UA
dc.subjectacidityuk_UA
dc.subjectperoxide numberuk_UA
dc.subjectпреобразование высокожирных сливокuk_UA
dc.subjectорганолептические показателиuk_UA
dc.subjectфизико-химические показателиuk_UA
dc.subjectтермоустойчивостьuk_UA
dc.subjectкислотностьuk_UA
dc.subjectперекисное числоuk_UA
dc.titleОрганолептичні та фізико-хімічні показники масла, виробленого у різні періоди рокуuk_UA
dc.title.alternativeOrganoleptic and physico-chemical indices oils produced in different periods of the yearuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udcУДК 637.2.053.054uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Orhanoleptychni.pdf443,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.