Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3809
Title: | Розробка заняття «Технологія твердого сиру» з курсу «Технологія переробки продукції тваринництва з основами виробничої санітарії» |
Other Titles: | Development of the lesson "Technology of cheese" from the course "Technology of Processing of Livestock Products with the Basics of Industrial Sanitation" |
Authors: | Гирич, Людмила Владиславівна Gyrych, Ludmyla |
Keywords: | твердий сир;споживчі властивості;асортимент;класифікація;технологічні операції;вимоги;поради;cheese;consumer properties;assortment;classification;technological operations;requirements;advice |
Issue Date: | Feb-2018 |
Publisher: | ТОВ «Видавництво «Плеяди» |
Citation: | Гирич Л.В.«Технологія твердого сиру» з курсу «Технологія переробки продукції тваринництва з основами виробничої санітарії» /Л.В. Гирич // ТОВ «Видавництво «Плеяди» «Відкритий урок: розробки, технології, досвід» №02/2018 |
Abstract: | Відкрите заняття – лекція, що демонструє самостійну роботу студентів. Вона представлена у вигляді доповідей творчих груп по окремому питанню дослідження. Заняття містить різні типи матеріалів та додаткову інформацію для студентів та викладачів. План-конспект заняття з мультимедійною підтримкою, навчальна мета якого – сформувати знання про сирну промисловість; ознайомити з особливостями хімічного складу, споживними властивостями твердих сирів; пояснити класифікацію, види, асортимент твердих сирів; розглянути особливості основних технологічних операцій їх виготовлення, поради споживачам, показники якості та вимоги до зберігання. |
Description: | Open Class is a lecture that demonstrates students' independent work. It is presented in the form of reports of creative groups on a particular research issue. The lesson contains different types of materials and additional information for students and teachers. A syllabus with a multimedia, educational aim of with is to build knowledge about the cheese industry; to get aquanted to the peculiarities of the chemical composition, consumption properties of cheeses; explain the classification, types, range of cheeses; to consider the features of the main technological operations of their manufacture, consumer advice, quality indicators and storage requirements |
URI: | www.osvita.ua/publishing http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3809 |
Appears in Collections: | Навчальні видання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiia Tverdoho Syru.pdf | 1,24 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.