Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3677
Title: | Мікробіологія молока і молочних продуктів |
Other Titles: | Microbiology of milk and dairy products |
Authors: | Старовойтова, Алла Андріївна Starovoitova, Alla |
Keywords: | мікроорганізми;microorganisms;молочні продукти;dairy products;шкідлива мікрофлора;harmful microflora;закваски;yeast;мікробіологія;microbiology;питне молоко;drinking milk |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету |
Citation: | Старовойтова А.А. Мікробіологія молока і молочних продуктів [Електронний ресурс] / А.А. Старовойтова. - Біла Церква: Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету, 2017. - 153 с. |
Abstract: | Електронний посібник з навчальної дисципліни "Мікробіологія молока і молочних продуктів" містить: навчальний посібник з основними термінами і поняттями, контрольними завданнями; глосарій, тестовий контроль знань; мікробіологічні показники та якісні методи мікробіологічного контролю, які використовують для оцінки молока і молочних продуктів; робочий зошит. Електронний посібник рекомендований для викладачів та для самостійної роботи студентів денної та заочної форми навчання ОПП "Зберігання, консервування та переробка молока" |
Description: | E-textbook in subject “Microbiology of milk and dairy products” for students of higher educational institutions of I-II grades of accreditation in specialty 181 “Food technologies”, EPP “Preservation, canning and processing of milk”. E-textbook highlights the main questions in microbiology of milk and dairy products. E-textbook in subject “Microbiology of milk and dairy products” contains: textbook, terms and major concepts included, assessment assignments; glossary, assessment testing; microbiological indicators and qualitative methods of microbiological control used for milk and dairy products evaluation. E-textbook is recommended for teachers and self-access of both full-time and extra-mural students of EPP “Preservation, canning and processing of milk”. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3677 |
Appears in Collections: | Навчальні видання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
elekronnyi posibnyk z navchalnoi.pdf | 2,2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.