Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3651
Назва: Вплив вмісту вітаміну Е в кормах на білковий обмін в яєчнику перепела
Інші назви: Influence of maintenance of Е vitamin in the fodder on the albumen exchange in the ovary of quail
Автори: Єсьман, Дарія Володимирівна
Esman, Daria
Ключові слова: перепел;ферменти;вітамін Е;quail;enzymes;E vitamin
Дата публікації: 2011
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Єсьман Д.В. Вплив вмісту вітаміну Е в кормах на білковий обмін в яєчнику перепела / Д.В.Єсьман // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- Біла Церква: БНАУ, 2011 .- Вип.5(82) .- С. 27-30.
Короткий огляд (реферат): Доведено позитивний вплив збільшеної у 10 разів дози вітаміну Е в годівлі перепелів порівняно з рекомендованою дозою на активність ферментів (АлАТ, АсАТ, ЛФ) та вміст загального білка в тканинах яєчника.
Опис: Positive influence of megascopic in 10 times dose of E vitamin is well-proven in feeding of quail by comparison to the recommended dose, on activity of enzymes (aspartatamіnotransferase, alanіnamіnotransferase and alkaline phosphatase) and of general albumen in fabrics of ovary.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3651
УДК: 636.6.087.73.033
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_vmistu_vitaminu.pdf506,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.