Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3642
Назва: Продуктивні якості курчат-бройлерів за використання у комбікормах добавок селену
Інші назви: The productive qualities of chicken-broilers when using in all-mash selenium compounds additions
Автори: Соболєв, Олександр Іванович
Sobolev, Alexander
Ключові слова: курчата-бройлери;селен;норма;комбікорм;добавка;приріст;збереженість;витрати корму;broiler chickens;Selen;morm;all-mash;growth;addition;liveability;all-mash food
Дата публікації: 2011
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Соболєв О.І. Продуктивні якості курчат-бройлерів за використання у комбікормах добавок селену / О.І.Соболєв // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- Біла Церква: БНАУ, 2011 .- Вип.5(82) .- С. 63-66.
Короткий огляд (реферат): У науково-господарському досліді на курчатах-бройлерах кросу СООВ 500 вивчена ефективність добавок у комбікорми різних доз селену. Встановлено, що всі досліджувані дози селену (0,2; 0,3 та 0,4 мг/кг) сприяли підвищенню темпів росту молодняку та зниженню витрат корму на одиницю приросту живої маси, але ефективність їх виявилася різною. Найкращі показники продуктивності мала птиця, якій згодовували комбікорми, збагачені селеном із розрахунку 0,3 мг на 1 кг корму.
Опис: In the experiment on broiler-type chickens of COBB 500 cross the efficiency of different selenium dozes additions into all-mash is studied. It is established that all dozes of selenium introduction (0,2; 0,3; 0,4 mg/kg) that are being studying, had a growth stimulating influence on broiler-type chickens and positively influenced the efficiency of feeding usage by them. The best productivity indexes had poultry that were fed with all-mash containing 0,3 mg of selenium pen 1 kg of feeding.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3642
УДК: 636.5.03/.056/.085.55:553.662
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Produktyvi_yakosti.pdf494,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.