Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3639
Назва: Ефективність використання у годівлі перепелів соняшникової макухи та препарату «Оллзайм ВЕГПРО»
Інші назви: Efficiency in feeding quail with sunflower cake and "OLLZAYM VEGPRO" preparation
Автори: Михальська, Лариса Павлівна
Mykhalska, Larysa
Царенко, Тарас Михайлович
Tsarenko, Taras
Мельник, Андрій Юрійович
Melnyk, Andriy
Білан, Андрій Валерійович
Bilan, Andrii
Ключові слова: годівля;перепели;ферментні препарати;соняшниковий шрот;обмін речовин;feeding;quail;enzymes preparation;sunflower cake;metabolism
Дата публікації: 2011
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Ефективність використання у годівлі перепелів соняшникової макухи та препарату «Оллзайм ВЕГПРО» / Л.П.Михальська, Т.М.Царенко, А.Ю.Мельник, А.В.Білан // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- Біла Церква: БНАУ, 2011 .- Вип.5(82) .- С. 33-36.
Короткий огляд (реферат): Використання 30-40 % соняшникової макухи у раціоні 1-30-денних та 20-30 % макухи у раціоні 30-60-денних перепелів не впливає негативно на їх продуктивність. За годівлі 30-60-денних перепелів раціоном з вмістом 30 % макухи у них виникають зміни функціонального стану печінки, про що свідчить вірогідне збільшення показників ендогенних ферментів (АсАт й АлАт) та сечовини у плазмі крові птиці.
Опис: Applying 30-40% sunflower cake in the ration of 1-30-days old quals and 20-30% cake in 30-60-days old ones do not affect their productivity negatively. Feeding 30% cake 30-60-days old quail cause changes in functional condition of the liver which is proved by a significant increase in endogenous enzymes (AST and ALAT) and urea in the birds blood plasma.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3639
УДК: 636.6.087.26.18
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Efektyvnist _vykorystannia.pdf681,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.