Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3585
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГребельник, Оксана Петрівна-
dc.contributor.authorHrebelnyk, Oksana-
dc.contributor.authorПірова, Людмила Вікторівна-
dc.contributor.authorPirova, Liudmyla-
dc.date.accessioned2020-01-12T17:41:53Z-
dc.date.available2020-01-12T17:41:53Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationГребельник О.П. Вплив сезонних змін на технологічні властивості молока / О.П.Гребельник, Л.В.Пірова // Збірник наукових праць міжнародної науково-практичної конференції «Аграрна наука та освіта в умовах євроінтеграції» (20-22 березня 2018 року, м. Кам’янець-Подільський). – Тернопіль: Крок. - 2018. - Ч. 1. - С. 214-216.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-692-464-7-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3585-
dc.descriptionThe influence of seasonal changes, physico-chemical and sanitary-hygienic parameters on the technological properties of milk has been investigated. It is established that the fermentation process in the spring-summer period is longer and does not provide high structural-mechanical parameters of the formed structure. This is due to a decrease in the content of the main constituents of milk, as well as an increase in the content of somatic cells in raw materials.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено вплив сезонних змін, фізико-хімічних та санітарно-гігієнічних показників на технологічні властивості молока. Встановлено, що процес ферментації у весняно-літній період є більш тривалим та не забезпечує отримання високих структурно-механічних показників утвореної структури. Це обумовлено зниженням вмісту основних складових молока, а також збільшенням вмісту соматичних клітин у сировині.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПодільський державний аграрно-технічний університетuk_UA
dc.subjectсезонні зміниuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectсанітарно-гігієнічні показникиuk_UA
dc.subjectтехнологічні властивості молокаuk_UA
dc.subjectseasonal changesuk_UA
dc.subjectphysico-chemical parametersuk_UA
dc.subjectsanitary-hygienic parametersuk_UA
dc.subjecttechnological properties of milkuk_UA
dc.titleВплив сезонних змін на технологічні властивості молокаuk_UA
dc.title.alternativeInfluence of seasonal changes on the technological properties of milkuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.12.04/.07uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vpliv_sezonnih.pdf243,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.