Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Коледжі, як відокремлені структурні підрозділи
Білоцерківський технолого-економічний коледж
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-14 зі 14.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019
Формування професійних навичок у студентів коледжу першого року навчання шляхом проектної діяльності
Худякова, Лідія Костянтинівна
;
Матвієнко, Валентина Михайлівна
;
Khudiakova, Lidiia
;
Matvienko, Valentyna
2019-06-06
Дидактична гра як метод ефективної підготовки фахівців
Чала, Інна Тимофіївна
;
Chala, Inna
2019-03-06
Efficiency of using the animal protein complex in the technology of cooked sausage
Peshuk, Ludmila
;
Gorbach, Alexander
;
Galenko, Oleg
;
Vovk, Larissa
;
Пешук, Людмила Василівна
;
Горбач, Олександр Ярославович
;
Галенко, Олег Олександрович
;
Вовк, Лариса Анатоліївна
2019
Підвищення харчової та біологічної цінності яблучного соку
Локванець, Тетяна Миколаївна
;
Lokvanets, Tetiana
Перегляд
Автор
3
Вовк, Лариса Анатоліївна
2
Hnyedich, Valentyna
2
Maiboroda, Olga
2
Vovk, Larysa
2
Гнєдіч, Валентина Іванівна
2
Горбач, Олександр Ярославович
2
Дука, Неля Олександрівна
2
Майборода, Ольга Олександрівна
2
Пешук, Людмила Василівна
2
Щелкунова, Анжеліка Олександрівна
.
далі >
Тема
2
motivation
2
protein
2
білок
2
варена ковбаса
2
мотивація
2
сосиски
1
abolities
1
amino acid composition
1
angel
1
animal proteins
.
далі >
Has File(s)
14
true
Тип матеріалу
12
Стаття
2
Тези доповідей, Матеріали конфере...