Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3415
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРубленко, Ірина Олександрівна-
dc.contributor.authorRublenko, Iryna-
dc.contributor.authorСкрипник, Валерій Григорович-
dc.contributor.authorSkrypnyk, Vareriy-
dc.contributor.authorРубленко, Сергій Васильович-
dc.contributor.authorRublenko, Sergii-
dc.date.accessioned2019-12-20T09:06:53Z-
dc.date.available2019-12-20T09:06:53Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСпосіб очищення спор Bacillus anthracis у суспензії: пат. 112437 : МПК G01N 33/24 / Рубленко І. О., Скрипник В. Г., Рубленко С. В. - № u201707168 заявл. 07.07.2017; опубл. 26.12.2017; Бюл. № 24. – 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3415-
dc.descriptionA method of cleaning spores of Bacillus anthracis in suspension includes its preparation, keeping, centrifugation. Select 3 cm3 from the surface of the supernatant of the suspension in a sterile tube, add 5 cm3 of ethyl alcohol and stand for 65 minutes at room temperature then centrifuged at 5000 rpm. within 10 minutesuk_UA
dc.description.abstractСпосіб очищення спор Bacillus anthracis у суспензії включає її приготування, витримування, центрифугування. Відбирають 3 см3 з поверхні надосадової рідини суспензії у стерильну пробірку, додають 5 см3 етилового спирту та витримують 65 хв. при кімнатній температурі, потім центрифугують при 5000 об/хв. протягом 10 хв.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherМіністерство економічного розвитку і торгівлі Україниuk_UA
dc.subjectсибіркаuk_UA
dc.subjectдіагностикаuk_UA
dc.subjectanthraxuk_UA
dc.subjectdiagnosticsuk_UA
dc.subjectBacillus anthracisuk_UA
dc.titleСпосіб очищення спор Bacillus anthracis у суспензіїuk_UA
dc.title.alternativeA method of cleaning spores of Bacillus anthracisuk_UA
dc.typeПатентuk_UA
dc.identifier.udc579.62uk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
patent_grunt.pdf156,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.