Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3410
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШулько, Ольга Павлівна-
dc.contributor.authorShulko, Olha-
dc.date.accessioned2019-12-20T08:41:15Z-
dc.date.available2019-12-20T08:41:15Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationШулько О.П. Екологічна безпека при виробництві хлібопродуктів с. Теплик Вінницької області / О.П.Шулько // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування: освіта – наука – виробництво: матеріали міжнародної науково-практичної конференції 31 жовтня 2019 року .- Біла Церква: БНАУ, 2019 .- С.41-42uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3410-
dc.descriptionIn Ukraine, one of the main branches of the food industry is the baking industry, which is able to provide the population with different types of bread products. However, by expanding and improving the range of products, enterprises are growing production rates, which increases the man-made load on the environment. It is known that the impact of the production process of grain processing enterprises on the state of the environment is characterized by air pollution as a result of the emission of dust and toxic substances, contamination of grain products, sewage, industrial noise. That is why the study of this issue is quite important and relevant.uk_UA
dc.description.abstractВ Україні однією з основних галузей харчової промисловості є хлібопекарська промисловість яка здатна забезпечити населення різними видами хлібних виробів. Але, розширюючи і поліпшуючи асортимент продукції, на підприємствах зростають темпи виробництва, внаслідок чого збільшується техногенне навантаження на навколишнє природне середовище. Відомо, що вплив виробничого процесу зернопереробних підприємств на стан навколишнього середовища характеризується забрудненням повітря в результаті викиду пилу і токсичних речовин, забрудненням зернових продуктів, виділенням стічних вод, виробничим шумом. Саме тому вивчення даного питання є досить важливим і актуальним.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectхлібопекарська промисловістьuk_UA
dc.subjectвиробничий процесuk_UA
dc.subjectзабрудненняuk_UA
dc.subjectbakery industryuk_UA
dc.subjectproduction processuk_UA
dc.subjectpollutionuk_UA
dc.titleЕкологічна безпека при виробництві хлібопродуктів с. Теплик Вінницької областіuk_UA
dc.title.alternativeEnvironmental safety in the production of baked goods Teplyk of Vinnytsia regionuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc504.61:664.6uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ekolohichna_bezpeka.pdf456,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.