Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3356
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сабадин, Валентина Яківна | - |
dc.contributor.author | Sabadyn, Valentyna | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-19T06:09:26Z | - |
dc.date.available | 2019-12-19T06:09:26Z | - |
dc.date.issued | 2018-06-07 | - |
dc.identifier.citation | Сабадин В.Я. Застосування білкових маркерів для ідентифікації сортів ячменю ярого // Матеріали ІV міжнародної науково-практичної конференції «Світові рослинні ресурси: стан та перспективи розвитку» 07 червня 2018 р., Київ, 2018. С.109-110. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3356 | - |
dc.description.abstract | За допомогою електрофорезу досліджували сорти ячменю ярого: Взірець, Віраж, Талісман Миронівський, Парнас, Адажіо, Джозефін, Етикет, Колорит, Ростенцій, Тріангел, Еунова, Тюрінгія, Скарлет, Ваня та інші, які застосували у гібридизації. Отримані дані свідчать про ефективність методу електрофорезу для ідентифікації сортів ячменю, використовуючи спектр запасних білків - гордеїнів. Цей метод можливо використовувати для оцінки сортової чистоти та відповідності зерна ячменю ярого. Varieties of spring barley were studied by electrophoresis: Sample, Virazh, Mascot Mironovsky, Parnassus, Adagio, Josephine, Etiquette, Color, Rostenzi, Triangel, Eunova, Thuringia, Scarlett, Vanya, and others used in hybridization. The obtained data indicate the effectiveness of the electrophoresis method for the identification of barley varieties using the range of reserve proteins - hordeins. This method can be used to evaluate the varietal purity and suitability of spring barley grain. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | м. Київ | uk_UA |
dc.subject | ячмінь ярий, білкові маркери, сорти | uk_UA |
dc.subject | spring barley, protein markers, varieties | uk_UA |
dc.title | Застосування білкових маркерів для ідентифікації сортів ячменю ярого | uk_UA |
dc.title.alternative | Use of protein markers for identification of spring barley varieties | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 631.58:633.16"321":577.112.82 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zastosuvannja_bilkovyh.pdf | 398,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.