Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3318
Назва: Продуктивність і баланс мінеральних речовину оганізмі свиней за згодовування пробіотикуз ферментним препаратом
Інші назви: Productivity and the balance of minerals in the body pigs at the feeding of the probiotic and enzyme preparation
Автори: Чернявський, Олександр Олександрович
Cherniavskyi, Oleksandr
Сломчинський, Михайло Миколайович
Slomchynskyi, Mykhailo
Чернюк, Сергій Васильович
Сhernyuk, Sergii
Косяненко, Олена Михайлівна
Kosyanenko, Olena
Ключові слова: молодняк свиней;раціони;протекто-актив;мацераза;кальцій;фосфор;young pigs;rations;protekto-active;maceraza;calcium;phosphorus
Дата публікації: 2013
Видавництво: Вінницький національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Продуктивність і баланс мінеральних речовину оганізмі свиней за згодовування пробіотикуз ферментним препаратом / О.О. Чернявський, М.М. Сломчинський, С.В. Чернюк, О.М. Косяненко // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. - 2013. - №5 (78). С.86-91.
Короткий огляд (реферат): Вивчено вплив згодовування пробіотику протекто-активу та ферментного препарату мацераза на продуктивні показники та баланс мінеральних речовин у організмі свиней. Встановлено, що згодовування протекто-активу з мацеразою сприяє підвищенню продуктивності. Баланс кальцію і фосфору в організмі свиней усіх груп був позитивним. Дослідні групи свиней переважали показники контрольної групи за використанням спожитого кальцію та фосфору, відповідно, на 0,2-1% та 1,3-1,8%.
Опис: We studied the influence of feeding probiotic protekto-active, ferment maceraza on productive performance and balance of minerals in the body of pigs. It is established, that feeding of the protekto-active, combined with ferment maceraza contributes to the increase in average daily gain of pigs. The balance of calcium and phosphorus in pigs in all groups was positive. The experimental groups of pigs outperformed the control group on the consumption of calcium and phosphorus, respectively, by 0.2-1% and 1.3-1.8%.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3318
ISSN: 2306-7799
УДК: 636.4.087.8:612-015
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Chern_prod_bal.pdf329,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.