Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3022
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГриневич, Наталія Євгеніївна-
dc.contributor.authorGrynevych, Nataliia-
dc.contributor.authorДимань, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorDyman, Tetyana-
dc.contributor.authorПрисяжнюк, Наталія Михайлівна-
dc.contributor.authorPrysiazhniuk, Nataliia-
dc.contributor.authorСлюсаренко, Алла Олександрівна-
dc.contributor.authorSliusarenko, Alla-
dc.contributor.authorХом’як, Олександр Андрійович-
dc.contributor.authorKhomiak, Oleksandr-
dc.contributor.authorМихальський, Олег Ральфович-
dc.contributor.authorMikhalskii, Oleg-
dc.date.accessioned2019-12-09T07:06:13Z-
dc.date.available2019-12-09T07:06:13Z-
dc.date.issued2019-09-
dc.identifier.citationСтан впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах аквакультури / Н.Є.Гриневич,Т.М.Димань, Н.М.Присяжнюк та ін. // Сучасні проблеми теоретичної та практичної іхтіології: Матеріали ХІІ іхтіологічної науково-практичної конференції (Дніпро, 26–28 вересня 2019 року).- Дніпро: Акцент ПП, 2019. – С.59-63.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-921-239-9-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3022-
dc.descriptionThe introduction of food safety management systems at aquaculture enterprises requires the legislation of the European Union, USA, Canada, Japan, New Zealand and many other countries of the world. Іn the food industry today there is a rapid increase in the number of implementation of food safety management systems in accordance with the requirements of ISO 22000: 2005, IFS, BRC. The HACCP system is implemented and operates in 99% of Ukrainian enterprises that export to the European Union. Aquaculture and fisheries today belong to such types of economic activity that can significantly improve the food balance and positively affect the increase of food safety in Ukraine.uk_UA
dc.description.abstractЗапровадження систем управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах аквакультури вимагає законодавство Європейського Союзу, США, Канади, Японії, Нової Зеландії та багатьох інших країн світу. У харчовій галузі сьогодні спостерігається стрімке зростання кількості впроваджень систем управління безпечністю харчових продуктів відповідно до вимог ISO 22000: 2005, IFS, BRC. Система НАССР запроваджена та діє на 99 % українських підприємствах, які здійснюють експорт до Європейського Союзу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТОВ «Акцент ПП»uk_UA
dc.subjectHACCPuk_UA
dc.subjectGHPuk_UA
dc.subjectаквакультураuk_UA
dc.subjectрибництвоuk_UA
dc.subjectрециркуляційні системиuk_UA
dc.subjectHACCPuk_UA
dc.subjectGHPuk_UA
dc.subjectaquacultureuk_UA
dc.subjectfisheriesuk_UA
dc.subjectrecirculation systemsuk_UA
dc.titleСтан впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах аквакультуриuk_UA
dc.title.alternativeState of implementation of food safety management systems at aquaculture enterprisesuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc597.2/.5:001(062.552)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Stan_vprvadzhennia.pdf312 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.