Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2851
Назва: | Баланс міді, цинку і марганцю у організмі свиней за різних доз та сполук селену у раціоні |
Інші назви: | Balance of copper, zinc and manganese in pigs at different doses and selenium compounds in the diet |
Автори: | Пірова, Людмила Вікторівна Pirova, Liudmyla Косіор, Леся Тарасівна Kosior, Lesia Король, Ала Петрівна Korol, Ala |
Ключові слова: | селен;мідь;цинк;марганець;свині;selenium;coper;zink;manganese;pigs |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Пірова Л.В. Баланс міді, цинку і марганцю у організмі свиней за різних доз та сполук селену у раціоні / Л.В. Пірова, Л.Т. Косіор, А.П.Король // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наук. праць .- Біла Церква: БНАУ, 2012 .– Вип. 7 (89). – С. 12–14. |
Короткий огляд (реферат): | Вивчено вплив неорганічної і органічної сполук селену у дозах 0,2; 0,3; 0,4 мг/кг сухої речовини на баланс мікро- елементів в організмі свиней. Введення органічної сполуки селену на рівні 0,3 і 0,4 мг/кг сухої речовини сприяє збільшенню засвоєння міді на 17,2 і 15,2 %, цинку – на 10,2 і 8,1 % і марганцю – на 35,2 і 32,1 % в їх організмі. |
Опис: | Influence of inorganic and organic connections of selenium is studied in doses 0.2; 0.3; 0.4 mg/kg dry matter on balance of microelements in the organism of pigs. Introduction of organic compound of selenium at the level of 0.3 and 0.4 mg/kg dry matter assists the increase of mastering of copper on 17.2 and to a 15.2 %, zinc – on 10.2 and 8.1 % and to the manganese – on 35.2 and 32.1 % of their body. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2851 |
УДК: | 636.4.087.72:612.015 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
balans_midi.pdf | 517,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.