Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2564
Title: Оптимізація умов інтеграції України в європейський економічний простір
Other Titles: Optimization of terms of integration of Ukraine in European economic space
Authors: Лобунець, Вікторія Іллівна
Lobunets, Viktoria
Keywords: європейський економічний простір;European economic space;Європейський Союз;European Union;європейська інтеграція;European integration;зона вільної торгівлі Україна-ЄС;free trade zone Ukraine-EU
Issue Date: 2010
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Лобунець В.І. Оптимізація умов інтеграції України в європейський економічний простір / В.І. Лобунець // Економіка та управління АПК: зб. наук. праць. - Біла Церква: БНАУ, 2010. - Вип. 4(81). - С. 36-40.
Abstract: У статті розглянуто проблему інтеграції України в європейський економічний простір. Проведено аналіз та обґрунтовано основні переваги для економіки України від європейської інтеграції. Оцінено стан зовнішньоекономічної діяльності України з країнами ЄС та встановлення тенденцій розвитку вітчизняної економіки в умовах співпраці з ЄС. Розроблено рекомендації щодо забезпечення умов створення поглибленої зони вільної торгівлі Україна-ЄС.
Description: In the article the problem of integration of Ukraine is considered to European economic space. The analysis is conducted that basic advantages for the economy of Ukraine from European integration. The state of foreign economic activity of Ukraine is appraised with the countries of EU and establishment of progress trends of domestic economy in the conditions of collaboration with EU. Recommendations are developed in relation to providing of terms of creation of deep free trade zone Ukraine-EU.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2564
metadata.dc.identifier.udc: 339.924.001.26(477)
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
optymizaciya_umov.pdf271,72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.