Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2465
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРадько, Віталій Іванович-
dc.contributor.authorRadko, Vitalii-
dc.contributor.authorСвиноус, Іван Вікторович-
dc.contributor.authorSvynous, Ivan-
dc.contributor.authorМикитюк, Дмитро Миколайович-
dc.contributor.authorMykytiuk, Dmytro-
dc.date.accessioned2019-08-07T07:59:34Z-
dc.date.available2019-08-07T07:59:34Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationРадько В. І. Якість як основа підвищення ефективності виробництва молока в сільськогосподарських підприємствах / В. І. Радько, І. В. Свиноус, Д. М. Микитюк // Вісник аграрної науки. - 2016. - № 1. - С. 61-65.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2465-
dc.descriptionIn order to evaluate the performance of the integrated management system quality and safety of milk, it is advisable to use a system of production and economic indicators (structure of milk production by variety, profitability, etc.) and criteria, which characterize the quality of management and organization of the production process (responsibility staff for quality, effectiveness measures elimination or minimization of negative manifestation etc.). An approach to evaluation is proposed the efficiency of the milk production quality management system involves the use multicriteria assessment based on such indicators such as quality and safety of products, characteristics of the internal environment of the enterprise, payback of the implemented system, etc. Its application will enable objectively evaluate the functioning of the system regarding the fulfillment of certain requirements for the process of production of products of appropriate quality. Therefore, milk quality is one of the most important goals of intensification, a factor in improving the efficiency of milk production. and the competitiveness of dairy products.uk_UA
dc.description.abstractЗ метою оцінювання ефективності функціонування інтегрованої системи управління якістю та безпекою молока доцільно використати систему виробничо-економічних показників (структура виробництва молока за сортами, рентабельність тощо) та критеріїв, які характеризують якість управління й організацію виробничого процесу (відповідальність персоналу за якість, дієвість заходів щодо усунення або мінімізації негативного прояву та ін.). Запропонований підхід до оцінювання дієвості системи управління якістю виробництва молока передбачає використання багатокритеріальної оцінки на основі таких показників, як якість і безпека продукції, характеристика внутрішнього середовища підприємства, окупність запровадженої системи та ін. Її застосування дасть можливість об’єктивно оцінити функціонування системи стосовно виконання визначених вимог до процесу виробництва продукції відповідної якості. Отже, якість молока є однією з найважливіших підцілей інтенсифікації, чинником підвищення ефективності виробництва молока та конкурентоспроможності продукції молочного тваринництва.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональна академія аграрних наук Україниuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectсільськогосподарські підприємстваuk_UA
dc.subjectagricultural enterprisesuk_UA
dc.subjectконтрольuk_UA
dc.subjectcontroluk_UA
dc.subjectінтенсифікаціяuk_UA
dc.subjectintensificationuk_UA
dc.titleЯкість як основа підвищення ефективності виробництва молока в сільськогосподарських підприємствахuk_UA
dc.title.alternativeQuality as the basis of heightening production efficiency of milk in agricultural factoriesuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc631.15:637.12002.001.6uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
yakist_moloka.pdf183,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.