Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2320
Назва: Обгрунтування одержання забрусного меду
Інші назви: Rationale obtain honey
Автори: Безпалий, Іван Федорович
Bezpalyi, Ivan
Ключові слова: забрус;мед;воскові покришечки;бджолині сім’ї;honey;wax caps;bee families
Дата публікації: 2011
Видавництво: Білоцерківський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Безпалий І. В. Обгрунтування одержання забрусного меду / І. Ф. Безпалий // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- Біла Церква, 2011. - Вип. 6 (88). - С. 87-90.
Короткий огляд (реферат): Подано характеристику забрусу, зрілість меду та співвідношення в ньому воскових покришок за масою при відкачуванні стільників і фасуванні товарної продукції.
Опис: Presented characteristics of honey, the maturity of the honey ratio in it and wax caps for centrifugation combs and packing of a commodity output
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2320
УДК: 638.165
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
obgruntuvanna_zabrus.pdf643,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.