Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2314
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хахула, Валерій Семенович | - |
dc.contributor.author | Козак, Леонід Андрійович | - |
dc.contributor.author | Городецький, Олександр Степанович | - |
dc.contributor.author | Грабовський, Микола Борисович | - |
dc.contributor.author | Chachyla, Valeryi Semenovuch | - |
dc.contributor.author | Kozak, Leonid Andriyovuch | - |
dc.contributor.author | Gorodetskuy, Oleksandr Stepanovuch | - |
dc.contributor.author | Grabovskuy, Mykola Borysovuch | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-26T08:37:15Z | - |
dc.date.available | 2019-06-26T08:37:15Z | - |
dc.date.issued | 2019-05-22 | - |
dc.identifier.citation | Організація та проведення комплексного кваліфікаційного екзамену | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2314 | - |
dc.description | Методичні рекомендації щодо організації та проведення комплексного кваліфікаційного екзамену для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 201 – «Агрономія» / Хахула В.С., Козак Л.А., Городецький О.С. – Біла Церква, 2019. – 22 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації розроблено відповідно до Законів України «Про освіту», «Про вищу освіту» від 01.07.2014 р. № 1556-18, Постанови Кабінету Міністрів України від 23 листопада 2011 р. № 1341 «Про затвердження Національної рамки кваліфікацій», стандартів освітньої діяльності і стандартів вищої освіти, інших нормативних актів України з питань освіти, Статуту Білоцерківського національного аграрного університету. Атестація випускників першого (бакалаврського) рівня вищої освіти проводиться в Університеті за акредитованою спеціальністю 201 – «Агрономія» та завершується видачею документів державного зразка про присудження освітнього рівня «Бакалавр» та присвоєння здобутої кваліфікації «Бакалавр з агрономії». Методичні рекомендації будуть корисними для роботи екзаменаційної комісії, науково-педагогічним працівникам факультету та студентам-випускникам. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ТОВ "Білоцерківдрук" | uk_UA |
dc.subject | проведення комплексного кваліфікаційного екзамену | uk_UA |
dc.subject | формування екзаменаційних комісій | uk_UA |
dc.subject | підготовка екзаменаційних тестів | uk_UA |
dc.subject | організація кваліфікаційного екзамену | uk_UA |
dc.title | Методичні рекомендації щодо організації та проведення комплексного кваліфікаційного екзамену для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 201 – «Агрономія» | uk_UA |
dc.title.alternative | Methodical recommendations for organizing and conducting a complex qualification examination for students of the first (bachelor) level of higher education of specialty 201 - "Agronomy" | uk_UA |
dc.type | Методичні рекомендації | uk_UA |
dc.identifier.udc | УДК:378.091.26:63(07) | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
тестовий комплексний екзамен методичка.pdf | 676,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.