Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2200
Назва: Особливості утворення неологізмів способом конверсії в сучасній англійській мові
Інші назви: Features of the formation of neologisms by the method of convexty in modern English
Автори: Пилипенко, Інна Олександрівна
Pylypenko, Inna
Ключові слова: неологізми;neologisms;конверсія;conversion;семантика;semantics;лексична одиниця;lexical unit
Дата публікації: гру-2018
Видавництво: Гельветика
Бібліографічний опис: Пилипенко І.О. Особливості утворення неологізмів способом конверсії в сучасній англійській мові / І.О. Пилипенко // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Сер. Філологія. – Одеса, 2018. - № 37. - Том 2. - С.132-134.
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено структурні та семантичні особливості неологізмів, утворених за допомогою конверсії, як одного з основних способів утворення неологізмів в сучасній англійській мові. Новизна роботи полягає у комплексному вивченні словотворчих відносин між початковим та похідним словами та визначенні видів словотворчих значень. Під час дослідження були застосовані словотворчий аналіз, компонентний аналіз та аналіз словарних дефініцій, а також елементи статистичного підрахунку.
Опис: The article deals with the structural and semantic features of neologisms created by means of conversion as one of the main ways of creating neologisms in modern English. The novelty of the work is to comprehensively study the wordformation relationship between the original and derivative words and to determine the types of word-formation meanings. During the study, word-formation analysis, component analysis and analysis of vocabulary definitions, as well as elements of statistical counting were used.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2200
ISSN: 2409-1154
УДК: 811.111'373.6
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osoblyvosti_utvo.pdf416,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.