Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2125
Назва: Оцінка сортів ріпаку ярого за основними структурними елементами продуктивності
Інші назви: Estimation of varieties of rape varieties by main structural elements of productivity
Автори: Куманська, Юлія Олександрівна
Kumanska, Yulia
Ключові слова: ріпак ярий;spring rape;висота рослини;height of plant;кількість насінин у стручку;number of seeds per pod
Дата публікації: 15-лис-2018
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Куманська Ю.О. Оцінка сортів ріпаку ярого за основними структурними елементами продуктивності / Ю.О. Куманська // Третя міжнародна науково-практична конференція «Стан і перспективи розробки та впровадження ресурсоощадних, енергозберігаючих технологій вирощування сільськогосподарських культур». – 15 листопада, 2018. – м. Дніпро – С. 138-139
Короткий огляд (реферат): Селекція на продуктивність − один з найважливіших і найскладніших завдань. Продуктивність зумовлюється комплексом біологічних, морфологічних та інших властивостей і ознак. Зокрема це: висота стебла, кількість стручків на рослині, кількість насінин у стручку, маса 1000 насінин, тривалість вегетаційного періоду, наливання насіння та ін. Метою наших досліджень було порівняти та виділити сортозразки ріпаку ярого за висотою стебла, кількістю стручків на центральному суцвітті, а також кількістю насінин у стручку для залучення їх до подальшої селекційної роботи.
Опис: Performance selection is one of the most important and complex tasks Productivity is determined by a set of biological, morphological and other properties and attributes. In particular, it is: the height of the stem, the number of pods per plant, number of seeds per pod, weight 1000 seeds, duration growing season, seeding, etc. The purpose of our research was to compare and select varieties of rape yarrow in height of the stem, the number of pods on the central inflorescence, as well the number of seeds in the pod to bring them to further breeding work.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2125
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ocinka sortiv.pdf350,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.