Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2050
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСімоненко, Михайло Михайлович-
dc.contributor.authorSimonenkо, Mykhailo-
dc.contributor.authorЦехмістренко, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorTsekhmistrenko, Svitlana-
dc.contributor.authorСімоненко, Михайло Васильович-
dc.date.accessioned2019-05-10T18:44:35Z-
dc.date.available2019-05-10T18:44:35Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationСімоненко М.М. Стан пероксидного окиснення ліпідів у курчат-бройлерів при використанні вігозину / М.М. Сімоненко, С.І. Цехмістренко, М.В. Сімоненко // Вісник Білоцерківського державного аграрарного університету . – Біла Церква:БДАУ, 2006 . – Вип. 42. – С. 46–49.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2050-
dc.descriptionThe article is devoted to finding-out of a course of peroxidal oxidation of lipids (POL) at chicken broilers in ontogenesis and at using of vigosin. It high lights activation of free-radical processes - increase maintenance of the POL products and decrease in activity of antioxidant enzymes at 30 days old chickens. During the research we've got a new data on free-radical processes at using of vigosin for broiler chickens. It has been proved, that using of vigosin increases activiti of SOD and decrease maintenance of the POL products.uk_UA
dc.description.abstractСтаття присвячена вивченню стану пероксидного окиснення ліпідів (ПОЛ) у курчат-бройлерів в онтогенезі і при використанні вігозину. Показана активація вільнорадикальних процесів - збільшення вмісту продуктів ПОЛ і зменшення активності антиоксидантних ферментів у 30-добових курчат. У процесі дослідження отримані нові дані щодо вільнорадикальних процесів за використання вігозину для курчат-бройлерів. Доведено, що застосування вігозину збільшує активність СОД і зменшує вміст продуктів ПОЛ. Статья посвящена изучению состояния пероксидного окисления липидов (ПОЛ) у цыплят-бройлеров в онтогенезе и при использовании вигозина. Показана активация свободнорадикальных процессов увеличение содержания продуктов ИОЛ и уменьшение активности антиоксидантных ферментов у 30-суточных цыплят. В процессе исследования получены новые данные о свободнорадикальных процессах при использовании вигозина для цыплят-бройлеров. Доказано, что использование вигозина увеличивает активность СОД и уменьшает содержание продуктов ПОЛ.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectпероксидне окиснення ліпідівuk_UA
dc.subjectвігозинuk_UA
dc.subjectкурчатаuk_UA
dc.subjectпродукти окисненняuk_UA
dc.subjectантиоксидантні ферментиuk_UA
dc.subjectlipid peroxidationuk_UA
dc.subjectvigozinuk_UA
dc.subjectchickenuk_UA
dc.subjectoxidation productsuk_UA
dc.subjectantioxidant enzymesuk_UA
dc.subjectперекисное окисление липидовuk_UA
dc.subjectвигозинuk_UA
dc.subjectцыплятаuk_UA
dc.subjectпродукты окисленияuk_UA
dc.subjectантиоксидантные ферментыuk_UA
dc.titleСтан пероксидного окиснення ліпідів у курчат-бройлерів при використанні вігозинуuk_UA
dc.title.alternativePeroxidal oxidations of lipids at broiler chickens at u sing of vigosinuk_UA
dc.title.alternativeСостояние пероксидного окисления липидов у цыплят-бройлеров при использовании вигозинаuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc619:616.2-002:636.5.05uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Stan_peroksydnoho_okysn.pdf1,96 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.