Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2050
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сімоненко, Михайло Михайлович | - |
dc.contributor.author | Simonenkо, Mykhailo | - |
dc.contributor.author | Цехмістренко, Світлана Іванівна | - |
dc.contributor.author | Tsekhmistrenko, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Сімоненко, Михайло Васильович | - |
dc.date.accessioned | 2019-05-10T18:44:35Z | - |
dc.date.available | 2019-05-10T18:44:35Z | - |
dc.date.issued | 2006 | - |
dc.identifier.citation | Сімоненко М.М. Стан пероксидного окиснення ліпідів у курчат-бройлерів при використанні вігозину / М.М. Сімоненко, С.І. Цехмістренко, М.В. Сімоненко // Вісник Білоцерківського державного аграрарного університету . – Біла Церква:БДАУ, 2006 . – Вип. 42. – С. 46–49. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2050 | - |
dc.description | The article is devoted to finding-out of a course of peroxidal oxidation of lipids (POL) at chicken broilers in ontogenesis and at using of vigosin. It high lights activation of free-radical processes - increase maintenance of the POL products and decrease in activity of antioxidant enzymes at 30 days old chickens. During the research we've got a new data on free-radical processes at using of vigosin for broiler chickens. It has been proved, that using of vigosin increases activiti of SOD and decrease maintenance of the POL products. | uk_UA |
dc.description.abstract | Стаття присвячена вивченню стану пероксидного окиснення ліпідів (ПОЛ) у курчат-бройлерів в онтогенезі і при використанні вігозину. Показана активація вільнорадикальних процесів - збільшення вмісту продуктів ПОЛ і зменшення активності антиоксидантних ферментів у 30-добових курчат. У процесі дослідження отримані нові дані щодо вільнорадикальних процесів за використання вігозину для курчат-бройлерів. Доведено, що застосування вігозину збільшує активність СОД і зменшує вміст продуктів ПОЛ. Статья посвящена изучению состояния пероксидного окисления липидов (ПОЛ) у цыплят-бройлеров в онтогенезе и при использовании вигозина. Показана активация свободнорадикальных процессов увеличение содержания продуктов ИОЛ и уменьшение активности антиоксидантных ферментов у 30-суточных цыплят. В процессе исследования получены новые данные о свободнорадикальных процессах при использовании вигозина для цыплят-бройлеров. Доказано, что использование вигозина увеличивает активность СОД и уменьшает содержание продуктов ПОЛ. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | пероксидне окиснення ліпідів | uk_UA |
dc.subject | вігозин | uk_UA |
dc.subject | курчата | uk_UA |
dc.subject | продукти окиснення | uk_UA |
dc.subject | антиоксидантні ферменти | uk_UA |
dc.subject | lipid peroxidation | uk_UA |
dc.subject | vigozin | uk_UA |
dc.subject | chicken | uk_UA |
dc.subject | oxidation products | uk_UA |
dc.subject | antioxidant enzymes | uk_UA |
dc.subject | перекисное окисление липидов | uk_UA |
dc.subject | вигозин | uk_UA |
dc.subject | цыплята | uk_UA |
dc.subject | продукты окисления | uk_UA |
dc.subject | антиоксидантные ферменты | uk_UA |
dc.title | Стан пероксидного окиснення ліпідів у курчат-бройлерів при використанні вігозину | uk_UA |
dc.title.alternative | Peroxidal oxidations of lipids at broiler chickens at u sing of vigosin | uk_UA |
dc.title.alternative | Состояние пероксидного окисления липидов у цыплят-бройлеров при использовании вигозина | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 619:616.2-002:636.5.05 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Stan_peroksydnoho_okysn.pdf | 1,96 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.