Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2043
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦехмістренко, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorTsekhmistrenko, Svitlana-
dc.contributor.authorКононський, Олексій Іванович-
dc.contributor.authorKononsky, Alexey-
dc.date.accessioned2019-05-02T18:46:19Z-
dc.date.available2019-05-02T18:46:19Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationЦехмістренко С.І. Біохімія молока та молокопродуктів: навч. посібник / С.І.Цехмістренко, О.І.Кононський . – Біла Церква, 2014. – 168 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-2122-37-4-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2043-
dc.descriptionThe textbook consists of sections provided for by the program of discipline for students of agrarian high schools. The manual outlines the fundamental issues of biochemistry of milk and dairy products. Chemical composition, physical, chemical and technological properties of milk are presented and factors influencing them are analyzed. The biosynthesis of the main chemical components of milk, lactation biochemistry and the main metabolic processes in the mammary gland are considered. Data on biochemical processes in milk and dairy products for transportation, storage and preservation, as well as biochemical bases of production of some dairy products are given. Textbook is recommended for higher education institutions of the agrarian educational institutions of the III-IV levels of accreditation in the specialties: "Technology of production and processing of livestock products", "Veterinary medicine"uk_UA
dc.description.abstractНавчальний посібник складається із розділів, передбачених програмою дисципліни для студентів аграрних вишів. У посібнику викладені фундаментальні питання з біохімії молока і молочних продуктів. Представлені хімічний склад, фізико-хімічні та технологічні властивості молока та аналізуються фактори, що на них впливають. Розглянуто біосинтез основних хімічних компонентів молока, біохімія лактації та головні метаболічні процеси у молочній залозі. Наведено дані щодо біохімічних процесів у молоці та молочних продуктах за транспортування, зберігання та консервування, а також біохімічні основи виробництва деяких молочних продуктів. Рекомендовано для вишів аграрних навчальних закладів ІІІ–ІV рівнів акредитації зі спеціальностей: “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”, “Ветеринарна медицина”. Учебное пособие состоит из разделов, предусмотренных программой дисциплины для студентов аграрных вузов. В пособии изложены фундаментальные вопросы по биохимии молока и молочных продуктов. Представлен химический состав, физико-химические и технологические свойства молока и анализируются факторы, на них влияющие. Рассмотрены биосинтез основных химических компонентов молока, биохимия лактации и главные метаболические процессы в молочной железе. Приведены данные по биохимическим процессам в молоке и молочных продуктах при транспортировке, хранении и консервировании, а также биохимические основы производства некоторых молочных продуктов. Рекомендовано для аграрных учебных заведений III-IV уровней аккредитации по специальностям: "Технология производства и переработки продукции животноводства", "Ветеринарная медицина"uk_UA
dc.subjectякість молокаuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectбіосинтез молокаuk_UA
dc.subjectхімічний склад молокаuk_UA
dc.subjectбіохімія молокаuk_UA
dc.subjectмолокопродуктиuk_UA
dc.subjectmilk qualityuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectchemical composition of milkuk_UA
dc.subjectbiochemistry of milkuk_UA
dc.subjectdairy productsuk_UA
dc.subjectbiosynthesis of milkuk_UA
dc.subjectкачество молокаuk_UA
dc.subjectтехнологияuk_UA
dc.subjectбиосинтез молокаuk_UA
dc.subjectхимический состав молокаuk_UA
dc.subjectбиохимия молокаuk_UA
dc.subjectмолочные продуктыuk_UA
dc.titleБіохімія молока та молокопродуктівuk_UA
dc.title.alternativeBiochemistry of milk and dairy productsuk_UA
dc.title.alternativeБиохимия молока и молокпродуктовuk_UA
dc.typeКнигаuk_UA
dc.identifier.udc637.1:577.1(075.8)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Biokhimiia_moloka.pdf2,96 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.