Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1968
Title: | Вплив різних доз біо-мосу на продуктивність відгодівельного молодняку свиней |
Other Titles: | The Influence of the different doses Bio-Mosa on productivity of the saplings pig |
Authors: | Кузьменко, Оксана Анатоліївна Kuzmenko, Oksana Бомко, Віталій Семенович Bomko, Vitalii |
Keywords: | молодняк свиней;відгодівля;комбікорм;Біо-Мос;young pigs;fattening;feed;Bio-Mos;молодняк свиней;откорм;комбикорм;Био-Мос |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський національний технічнй університет сільського господарства імені Петра Василенка |
Citation: | Кузьменко О.А. Вплив різних доз біо-мосу на продуктивність відгодівельного молодняку свиней // О.А.Кузьменко, В.С.Бомко // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. Вдосконалення технологій і обладнання виробництва продукції тваринництва і птахівництва .- Харків, 2009 .- Вип. 78 .- С. 170-176 |
Abstract: | Показано, що введення до складу комбікорму молодняку свиней на відгодівлі Біо-Мосу в кількості 0,06 % за масою підвищує валовий приріст живої маси на 9,1 % в порівнянні з тваринами, які не одержували препарату. Показано, что введение в состав комбикорма молодняка свиней на откорме Био-Моса в количестве 0,06 % по массе повышает валовой прирост живого веса на 9,1 % сравнительно с животными, которые не получали препарат. |
Description: | It is shown, that introduction to composition of meal of the saplings pig on fatten Bio-Mos in amount 0,06 % on mass raises the gross increase of the alive weight on 9,1 % relatively with animal, which did not get the preparation |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1968 |
ISBN: | 5-798-0176X |
metadata.dc.identifier.udc: | 636.4.033.087.72 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Vplyv_riznykh_doz.pdf | 286,32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.