Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1921
Title: Ефективність відбору корів української чорно-рябої молочної породи за екстер’єром
Other Titles: Efficiency of selection of cows of Ukrainian black-and-white milk breed by exteriors
Authors: Клопенко, Наталія Ігорівна
Klopenko, Natalia
Keywords: екстер’єр;відбір;підбір;порода;экстерьер;отбор;подбор;порода;exterior;selection;selection;breed
Issue Date: 2017
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Клопенко Н.І. Ефективність відбору корів української чорно-рябої молочної породи за екстер’єром/Н.І. Клопенко //Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва: матеріали державної наукової конференції.- Біла церква: БНАУ, 2017.- С. 26-27.
Abstract: Екстер’єр тварин формується під впливом відбору та підбору з урахуванням напрямку продуктивності, зовнішніх факторів та інтенсивності вирощування ремонтного молодняку. Більшість дослідників вказують на той факт, що екстер’єр корів визначається, у першу чергу, генетичними чинниками: належністю до породи, типу, лінії, родини. Экстерьер животных формируется под влиянием отбора и подбора с учетом направления продуктивности, внешних факторов и интенсивности выращивания ремонтного молодняка. Большинство исследователей указывают на тот факт, что экстерьер коров определяется, в первую очередь, генетическими факторами: принадлежностью к породе, типа, линии, семьи.
Description: Exterior of animals is formed under the influence of selection and selection taking into account the direction of productivity, external factors and the intensity of cultivation repair youngsters. Most researchers point to the fact that the exterior the cows are determined, first of all, by genetic factors: belonging to the breed, type, line, family.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1921
metadata.dc.identifier.udc: 636.4.082.3
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Efektyvnist_ vid.pdf304,46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.