Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1829
Title: | Фінансове оздоровлення підприємств і способи його здійснення |
Other Titles: | Financial making healthy of enterprise and methods of his realization in the agrarian sphere of agro-industrial complex (AIC) |
Authors: | Бондар, Олена Станіславівна Bondar, Olena |
Keywords: | фіскальна розбалансованість;fiscal imbalances;банкрутство;bankruptcy;норма прибутку;rate of profit;неплатоспроможність;insolvency;фінансова стабільність;financial stability |
Issue Date: | 2007 |
Publisher: | Одеський державний аграрний університет |
Citation: | Бондар О.С. Фінансове оздоровлення підприємства і способи його здійснення / О.С. Бондар // Аграрний вісник Причорномор’я. Сер. Економічні науки: зб-к наук. праць. – Одеса: ОДАУ, 2007. – Вип.6 (12). – С.151-155. |
Abstract: | Висвітлено основні теоретичні позиції й практично-методичні розробки моделі інституту банкрутства та формування інструментів організаційно-економічного механізму фінансового оздоровлення підприємств АПК. Виявлено і рекомендовано основні напрями покращення діяльності сільськогосподарських підприємств через удосконалення складових державної аграрної політики. |
Description: | Principal theoretical items and practically-methodical developments of model of institute of bankruptcy and forming of instruments of organizationally-economic mechanism of the financial making healthy of enterprises of AIC are reflected. It is exposed and recommended basic directions of improvement of activity of agricultural enterprises through the improvement of constituents of state agrarian policy. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1829 |
ISSN: | 966-8149-53-X |
metadata.dc.identifier.udc: | 631.164.23:330.142.211 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Financial recovery of enterprises.pdf | 407,73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.