Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1791
Назва: Ризики органічного часниківництва
Інші назви: The risks of organic garlic farming
Автори: Сич, Зеновій Деонизович
Sych, Zenovii
Кубрак, Світлана Миколаївна
Kubrak, Svitlana
Ключові слова: часник озимий;чеснок озимый;winter garlic;урожайнысть;yield;ризики органічного часниківництва;risks of organic garlic production;стрілкуючі сорти;стрелкующие сорта;skidding varieties;промислове вирощування;promyslove vyroshchuvannya;industrial cultivation
Дата публікації: вер-2018
Видавництво: ООО «АГП Медиа»
Бібліографічний опис: Сич З.Д. Ризики органічного часниківництва / З.Д. Сич, С.М. Кубрак // Плантатор. – 2018. - №9 – С. 46-47.
Короткий огляд (реферат): Описано основні проблеми вирощування часнику озимого за органічного виробництва. Описаны основные проблемы выращивания чеснока озимого за органического производства.
Опис: The main problems of growing of winter garlic for organic production are described.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1791
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ryzyky_orhanichnoho.pdf117,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.