Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1743
Title: Вплив генетичних факторів на характер перебігу отелень у корів молочних порід
Other Titles: Influence of genetic factors on the nature of the flow of cells in dairy cows
Authors: Титаренко, Ірина Василівна
Tytarenko, Iryna
Буштрук, Марина Віталіївна
Bystryk, Maryna
Старостенко, Ірина Сергіївна
Starostenko, Iryna
Ткаченко, Сергій Васильович
Tkachenko, Serciy
Keywords: походження;племінна цінність;відтворна здатність;молочна продуктивність;происхождение;племенная ценность;воспроизводительная способность;молочная продуктивность;origin;breeding value;reproductive ability;milk productivity
Issue Date: 2013
Publisher: Сумський НАУ
Citation: Вплив генетичних факторів на характер перебігу отелень у корів молочних порід/І.В.Титаренко, М.В. Буштрук, І.С. Старостенко, С.В. Ткаченко// Вісник СНАУ: Тваринництво. Науковий журнал. – Суми: СНАУ, 2013. – Вип. 1 (22). – С.135-138
Abstract: Викладені результати досліджень щодо вивчення характеру перебігу отелень у корів українських чорно-рябої та червоно-рябої молочних порід залежно від походження, а також щодо впливу батька і статі приплоду на відтворну здатність у корів. Изложены результаты исследований о изучении характера прохождения отелов у коров украинских черно-пестрой и красно-пестрой молочных пород в зависимости от происхождения, а также влияния отца приплода и его пола на воспроизводительную способность у коров.
Description: The results of investigation of the nature of the passage of calving in cows Ukrainian black and white and red and white dairy breeds depending on the origin and the impact of parent and offspring sex offspring to reproductive ability of cows.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1743
metadata.dc.identifier.udc: УДК 636.237.21/.23.082.456
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vplyv_ henetychnykh.pdf328,68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.