Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1743
Назва: Вплив генетичних факторів на характер перебігу отелень у корів молочних порід
Інші назви: Influence of genetic factors on the nature of the flow of cells in dairy cows
Автори: Титаренко, Ірина Василівна
Tytarenko, Iryna
Буштрук, Марина Віталіївна
Bystryk, Maryna
Старостенко, Ірина Сергіївна
Starostenko, Iryna
Ткаченко, Сергій Васильович
Tkachenko, Serciy
Ключові слова: походження;племінна цінність;відтворна здатність;молочна продуктивність;происхождение;племенная ценность;воспроизводительная способность;молочная продуктивность;origin;breeding value;reproductive ability;milk productivity
Дата публікації: 2013
Видавництво: Сумський НАУ
Бібліографічний опис: Вплив генетичних факторів на характер перебігу отелень у корів молочних порід/І.В.Титаренко, М.В. Буштрук, І.С. Старостенко, С.В. Ткаченко// Вісник СНАУ: Тваринництво. Науковий журнал. – Суми: СНАУ, 2013. – Вип. 1 (22). – С.135-138
Короткий огляд (реферат): Викладені результати досліджень щодо вивчення характеру перебігу отелень у корів українських чорно-рябої та червоно-рябої молочних порід залежно від походження, а також щодо впливу батька і статі приплоду на відтворну здатність у корів. Изложены результаты исследований о изучении характера прохождения отелов у коров украинских черно-пестрой и красно-пестрой молочных пород в зависимости от происхождения, а также влияния отца приплода и его пола на воспроизводительную способность у коров.
Опис: The results of investigation of the nature of the passage of calving in cows Ukrainian black and white and red and white dairy breeds depending on the origin and the impact of parent and offspring sex offspring to reproductive ability of cows.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1743
УДК: УДК 636.237.21/.23.082.456
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_ henetychnykh.pdf328,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.